بَنُوتَآت ..~
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


*بَنُوتَآت ..~
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

  شيز كيك بارد

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ملامح
المديره
ملامح


المساهمات : 642
تاريخ التسجيل : 31/07/2011

 شيز كيك بارد  Empty
مُساهمةموضوع: شيز كيك بارد     شيز كيك بارد  Icon_minitimeالخميس سبتمبر 08, 2011 4:14 pm

التشيز كيك البارد دة انا عملته في وقت قياسي سريع وشكله شيك جدا وبجد طعمه مميز......شوفو الصورة الاول


 شيز كيك بارد  448409290





المقادير:
1 كوب حليب بودرة
تلات اربع كوب سكر
نصف كوب زيت
م ك بيكنج بودر
2 بيضة
ربع م نسكافيه

5 :7 جبنة كيري
ربع كوب سكر
رب كوب لبن

1 علبة كريم كرامل
2 م ك كاكاو بودرة
تلات اربع كوب لبن او تلات اربع كوب ماء+3 م ك حليب بودرة






مقادير الطبقه الأولى:
1كاس حليب بودره نحمصه عالنار لحد مايبقي لونه ذهبي
3/4 كاس سكر
2:3 بيضات
1/2 كاس زيت
1 ملعقة طعام بيكنج بودر
1/4 ملعقة طعام نسكافيه


تخلط جميع هذي المقادير بالخلاط جيدا حتى تمتزج‘وبعدين نحطها بصينيه الكب كيك او ممكن صينية مستطيلة بايركس وندخلها الفرن على درجة حراره متوسطه مثل الكيك

لمدة 1/3ساعه او تختبريها بعود اسنان او سكين وتتاكدي انها استوت

نصب الخليط في الصينية وناخد بالنا مش عاوزين الطبقة الاولي عالية زي الكيك العادي لو هتعمليها في صينية كب زي دي يبقي تحطي مقدار م ك واحدة او اكتر سنة بسيطة في كل كب

 شيز كيك بارد  108208968


هنا بعد مالكيكة استوت نحاول بالراحة كدة بعد ماتهدي نحركها من القالب القعر والجوانب عشان لما نيجي نشيلها من الصينية ميبقاش الموضوع صعب


 شيز كيك بارد  140774187


مقادير الطبقه الثانيه
5 حبة كيري+ربع كوب سكر+شوية لبن تقريبا ربع كوب

تخلط في الخلاط ثم نضعها فوق الطبقه الاولى بعد ماتستوي ونرجعها الفرن مره ثانيه بس المرة دي نشغله من فوق دقايق بسيطه بس حتى يجمد الخليط ويتماسك وندخلها التلاجة تبرد وتتماسك


 شيز كيك بارد  807284768




بعدها الطبقه الاخيره:
3/4 كاس ماء+3 ملاعق طعام حليب بودره(او بدالهم لبن عادي) +2 ملعقة طعام كاكاو بودره+كيس واحد كريم كراميل


توضع عالنار وتحرك جيدا حتى تغلي وبمجرد ان تغلي خلاص شيليها عن النار سيبي الخليط يهدي ثواني بعيد عن النار وبعدين صبيه عالكيك.متسبهوش يبرد والا هتلاقيه تكتل ومش هتعرفي تفرديه خالص ونحطه بالراااااحة وتدخل الثلاجه وتؤكل باااااااااردة


 شيز كيك بارد  997484524


وبعدين نطلعها من التلاجة ونحاول نبعدها عن الحواف بالراااااحة بمعلقة صغيرة ونطلعها من القالب بالراحة عشان نحافظ علي شكلها طبعا لو عملناها في قوالب الميني تشيز كيك يبقي احسن

 شيز كيك بارد  134017526


 شيز كيك بارد  264533448


 شيز كيك بارد  568767040


 شيز كيك بارد  472567288



 شيز كيك بارد  180802929


علي فكرة سهلة اوي وشيييييييك اوي كانك بتقدمي ارقي قطع الجاتوه وطعمها كمان يمييييييي رائع والله بالذات وهي باااااااردة وساقعة



انشالله يعجبكم
من اختكم
ملامح
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://bnot.forumarabia.com
 
شيز كيك بارد
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
بَنُوتَآت ..~ :: شهر رمضااان :: اكلات شهر رمضان-
انتقل الى: