تخلط جميع هذي المقادير بالخلاط جيدا حتى تمتزج‘وبعدين نحطها بصينيه الكب كيك او ممكن صينية مستطيلة بايركس وندخلها الفرن على درجة حراره متوسطه مثل الكيك
لمدة 1/3ساعه او تختبريها بعود اسنان او سكين وتتاكدي انها استوت
نصب الخليط في الصينية وناخد بالنا مش عاوزين الطبقة الاولي عالية زي الكيك العادي لو هتعمليها في صينية كب زي دي يبقي تحطي مقدار م ك واحدة او اكتر سنة بسيطة في كل كب
هنا بعد مالكيكة استوت نحاول بالراحة كدة بعد ماتهدي نحركها من القالب القعر والجوانب عشان لما نيجي نشيلها من الصينية ميبقاش الموضوع صعب
تخلط في الخلاط ثم نضعها فوق الطبقه الاولى بعد ماتستوي ونرجعها الفرن مره ثانيه بس المرة دي نشغله من فوق دقايق بسيطه بس حتى يجمد الخليط ويتماسك وندخلها التلاجة تبرد وتتماسك
توضع عالنار وتحرك جيدا حتى تغلي وبمجرد ان تغلي خلاص شيليها عن النار سيبي الخليط يهدي ثواني بعيد عن النار وبعدين صبيه عالكيك.متسبهوش يبرد والا هتلاقيه تكتل ومش هتعرفي تفرديه خالص ونحطه بالراااااحة وتدخل الثلاجه وتؤكل باااااااااردة
وبعدين نطلعها من التلاجة ونحاول نبعدها عن الحواف بالراااااحة بمعلقة صغيرة ونطلعها من القالب بالراحة عشان نحافظ علي شكلها طبعا لو عملناها في قوالب الميني تشيز كيك يبقي احسن
علي فكرة سهلة اوي وشيييييييك اوي كانك بتقدمي ارقي قطع الجاتوه وطعمها كمان يمييييييي رائع والله بالذات وهي باااااااردة وساقعة