ملامح المديره
المساهمات : 642 تاريخ التسجيل : 31/07/2011
| موضوع: كزورسااانه الأربعاء أغسطس 17, 2011 5:06 pm | |
| " كروآسون جَميل " المقادير..نصف كيلو دقيقنصف كوب لبن دافيءكوب ماء دافيء2معلقة خميرة فورية2معلقة سكر1بيضةواقل من ربع كيلو زبدةالطريقة..نخلط المقادير كلها مع بعض ماعدا الزبدة وترك حوالي ساعة لتخمر ثم تقطع ثمن كور وبعد كدا نفرد كل كورة ونضعها علي الاخرة ونضع بينهم زبدة حتي اخر واحدة لانضع فيها زبدة من فوق ثم يتم فردها بالنشابة مع بعض ثم نقسمها الي 16 مثلث وناخد كل مثلث ونحط في جبنة او شيكولاتة او مربي زي ماتحبي ونلفها من قاعدة المثلث الي اخرها ونتركها تخمر مرة اخري لمدة ساعة ثم ندهنها زبدة وندخلها الفرن ع درجة حرارة متوسطة وتاكلي احلي كرواسونانشالله يعجبكم وانتضر ردكم من اختكم ( ملامح) | |
|
ضحكتي ماركه عضوة ذهبية
المساهمات : 569 تاريخ التسجيل : 01/08/2011 الموقع : السعويه يعني ويين
| موضوع: رد: كزورسااانه الإثنين سبتمبر 12, 2011 2:47 pm | |
| مشكوره حبيبتي ع الطرح نتظر جديدك | |
|